Chakk ! selamat datang :D

Pandai bukak , pandai follow . :)

Tuesday, 25 February 2014

Senyum bro.


Asalamualaikum, harap semua sihat walafiat. Dah LAMA tak post dekat bloq ni. Hahaha, bussinesman katakan. Busy 24 jam la jawabnya. 

Okay, sekarang dah masuk 2014 dan aku masih hidup lagi dan boleh terus senyum. Harap tahun ni akan lebih baik dari tahun sebelumnya. 2013, tahun yang aku rasa paling teruk dalam hidup aku terutamanya (09.01.2013). Tarikh yang aku takkan lupa sampai mati! Ergh, sedih, pedih, terobek hati, hancur muka. Hahaha, itu kisah tahun lepas dah malas nak ingat lagi. 

Tahun ni 2014, Tahun SPM bagi semua pelajar yang lahir pada 1997. Hahaha, harap semua rakan, sahabat, kawan aku dapat menjawabnya dengan hati yang terbuka. Fikirlah, MASA DEPAN kita ada di TANGAN KITA SENDIRI. 

Hahaha, akhir kata : goodluck guys. Patik undur diri dulu, asalamualaikum. Semoga kita berjumpa lagi :D 

Biar la gambar yang menghuraikan segalanya kisah tentang hidup aku.

Wednesday, 2 January 2013

First Day Sekolah 2013


Asalamualaikum, halo. Nah kiss :* Hahaha.
Harini 3 Jan, hari pertama sekolah. Tak ku sangka, tak ku duga. Aku masuk kelas sain. Memang pecah la otak aku. Dah la aku duduk sorang-sorang. Takda membe, memang mulut aku zip aje la jawab nya. Hahaha. Tai itu la kan, dah ketentuan illahi. Haha, bersyukur jugak. Anyway, hari hari pertama jugak ada homework. Ni yang rasa takna sekolah je. Betul juga kata si CUTE tu, jaga lembu lebih elok daripada sekolah. Hahaha. 
Kay, daa. Always smile dude. Asalamualaikum. Btw Peguin Cute ;)

Monday, 31 December 2012

New Year!

Assalamualaikum, halo :)

Kay today 1 Jan 2013. Tahun ni sambut 'new year' memang syok. Tapi itu la, hujan. Macam apa ntah. 
Hahaha, apa apa pun. Aku seronok. HAPPY NEW YEAR GUYS :) Do the best and enjoy the 2013. The most important is, always smile kay. Btw, Peguin Cute. Lalalala. Bara bara bara bere bere bere. Daa~ 
Assalamualaikum :D

Wednesday, 26 December 2012

Teringin bersama mu :)


Asalamualaikum, haloo holaa hoop hoop.
Entry kali ni, just want post this. Lalalala ~


Terima la saya seadanya. Walaupun saya masuk air sikit. Sikit je. Kahkahkahkahak :P
Daaa, asalamualaikum :) Always Smile.


Sunday, 23 December 2012

Senyum selagi boleh senyum.


Asalamualaikum, hai semua.
Dah lama tak bukak Blog ni. Ahmaklumlaa, busy memanjang :)
Btw, 2012 dah sampai ke penghujungnya. Terlalu banyak kenangan dan kisah di 2012 ni act.
Dengan kisah gaduh la, kisah cinta la, kisah salah faham la, hahaha macam-macam. Asalkan aku happy. Rindu dekat zarul dengan ezad. Alahai, 3 tahun tu lama bro na tunggu. Tapi takpa. Kita pasti jumpa kan.
Dah, na tidur. Dah lewat ni.
Asalamualaikum. Peace yaww.

Senyum selalu :)

Friday, 13 July 2012

Gunung Lumut Best !

Assalamualaikum, helo BlogFamous.
Harhar, semua na Famous. Bole pergi jalan dengan kau punya Famous la.
Entry kali ni pasal Gunung Lumut. Pertama kali pergi gunung Lumut memang syok la. Lagi-lagi pergi dengan Konvoi. Hahaa. Tak sangka sampai jugak Gunung Lumut. Btw, aku dah sampai dah Gunung Lumut, korang bila pula?
Okay itu je, bai. Assalamualaikum.
*Gunung Ledang jom? :D








Wednesday, 27 June 2012

Gunung Lambak Ohseemm !

Assalamualaikum. Hai, entry kali ni na bagitahu kauorang yang aku dah berjaya mencacak Bendera berbaju kan baju putih di atas Gunung Lambak. Hahahaaa. Betapa susahnya aku na daki gunung tu, akhir nya sampai juga kat puncak.
Anyway, aku dah samapai, korang bila lagi? lai la kawan :D
Assalamualaikum.
*Lai Gunung Lumut, kita mandi air Gunung (^_^')